Uitvaart Leiden

Wil je een uitvaart regelen in Leiden of omgeving, omdat je dierbare daar graag begraven wil worden? In Leiden heb je de keuze uit een drietal begraafplaatsen. Zo is er de
R.K.-begraafplaats Zijlpoort, een unieke locatie binnen de singels van Leiden. Er zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen te weten: begraafplaats Groenesteeg, een van de vredigste plekjes in de Leidse binnenstad, en begraafplaats Rhijnhof waarvan de geschiedenis teruggaat naar de zeventiende eeuw. Gaat je voorkeur uit naar een begraafplaats buiten Leiden, dan bekijken we samen de alternatieven. Wenst je dierbare een crematie, dan zijn er in de omgeving van Leiden verschillende locaties voorhanden, zoals Crematorium Rhijnhof in Leiden, Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer en de crematoria Nieuw Eykenduynen en Ockenburgh in Den Haag. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een crematorium buiten de omgeving van Leiden.

Jouw wens staat centraal

Als je dierbare overlijdt is dat een ingrijpende gebeurtenis. Er volgt voor jou een moeilijke tijd waarin je voor veel keuzes komt te staan. Samen bespreken we in alle rust wat er allemaal geregeld moet worden. Ik luister naar je wensen en denk mee over de mogelijkheden. Ik sta open voor ideeën, zal je creativiteit stimuleren en neem waar jij dat wenst zorgen uit handen. Het is belangrijk dat jij in iedere fase van het afscheid weet waar je aan toe bent. Het afscheid moet in de allereerste plaats voor jou kloppend en passend zijn. 

Kosten uitvaart Leiden

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor een uitvaart in Leiden?  De kosten van een uitvaart in Leiden zijn, naast mijn tarief voor uitvaartbegeleiding en vaste kosten, zoals die van crematorium of begraafplaats en drukwerk, afhankelijk van jouw wensen en budget. Graag kom ik vrijblijvend bij je langs om je wensen voor een uitvaart in Leiden te inventariseren. Je ontvangt van mij een transparante begroting.