Uitvaart Leiderdorp

Wil je een uitvaart regelen in Leiderdorp, omdat je dierbare daar graag begraven wil worden? In Leiderdorp vind je op de Algemene begraafplaats een mooie laatste rustplaats. Je kunt ook kiezen voor een crematie, waarna je de urn op de Algemene begraafplaats in Leiderdorp kunt laten bijzetten. Je kunt pas een graf kopen (maximaal voor 30 jaar) op deze begraafplaats in Leiderdorp, nadat er een overlijden heeft plaatsgevonden. Daarna is het mogelijk de grafrechten te verlengen met telkens tien jaar. De onderhoudskosten van een graf worden jaarlijks bepaald.
Kies je voor een crematie, dan biedt de omgeving van Leiderdorp diverse mogelijkheden, zoals Crematorium Rhijnhof in Leiden en het crematorium in Alphen aan den Rijn. Uiteraard kun je ook kiezen uit crematoria buiten de omgeving van Leiderdorp.

Samen met jou maak ik de cirkel rond

Jouw wens staat volledig centraal bij de invulling van de uitvaart. Definitief afscheid nemen is tegelijkertijd terugblikken op het geleefde leven. De cirkel is rond als het afscheid een afspiegeling van dat voorbije leven is. Liefdevol en geheel afgestemd op jouw ideeën en wensen. Ik ondersteun je om in alle rust de juiste stappen te zetten om je dierbare te begeleiden bij de allerlaatste reis. Je hebt alle vrijheid om je eigen ideeën en creativiteit te vertalen naar een afscheid dat precies bij jou en jouw dierbare past. Het kan je kracht geven in je rouwproces, als je diegene van wie je houdt hebt losgelaten en kunt terugkijken op een mooi en stijlvol afscheid. 

Kosten uitvaart Leiderdorp

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor een uitvaart in Leiderdorp? Bel of mail me gerust voor het maken van een afspraak. Na inventarisatie van je wensen en budget, maak ik een transparante begroting voor een uitvaart in Leiderdorp.