Uitvaart Oegstgeest

Wil je een uitvaart regelen in Oegstgeest of omgeving, omdat je dierbare daar graag begraven wil worden? In Oegstgeest is er een aantal begraafplaatsen waar je een mooie laatste rustplaats kunt vinden. Gaan je wensen uit naar een begraafplaats buiten Oegstgeest, dan bekijken we samen de alternatieven. Geef je de voorkeur aan een crematie, dan heb je de keuze om de urn op diverse begraafplaatsen te laten bijzetten, bijvoorbeeld in de prachtig vormgegeven urnenmuur van Begraafplaats Groene Kerk in Oegstgeest. Je kunt de as ook laten verstrooien op het daartoe aangewezen strooiveld. In de directe omgeving van Oegstgeest bevinden zich verschillende crematoria zoals Crematorium Rhijnhof in Leiden en de crematoria Nieuw Eykenduynen en Ockenburgh in Den Haag. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een crematorium buiten de omgeving van Oegstgeest.

In alle rust de uitvaart regelen

Als je dierbare overlijdt, staat je leven even stil. Er volgt voor jou een moeilijke periode waarin je voor veel keuzes komt te staan. Ik neem de tijd om samen met jou in alle rust te bespreken wat er allemaal geregeld moet worden, zodat je zelf op je eigen wijze de uitvaart inhoud en vorm kunt geven. Het kan je helpen in je rouwproces als je actief deelneemt aan het voorbereiden van de uitvaart en je later kunt terugkijken op een mooi en stijlvol afscheid. 

Kosten uitvaart Oegstgeest

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor een uitvaart in Oegstgeest, neem dan vrijblijvend contact met me op. Graag inventariseer ik je wensen en budget, waarna je een transparante begroting ontvangt. Ik kom desgewenst bij je langs om in alle rust de kosten voor een uitvaart in Oegstgeest met je te bespreken.