Een nieuwe herinnering maken

Universeel betekent de cirkel het rustpunt van de ziel. De cirkel is tevens het zinnebeeld van de eeuwigheid. Graag help ik je op weg om de cirkel van het leven van jouw dierbare rond te maken, zodat er een nieuwe herinnering ontstaat. Definitief afscheid nemen is tegelijkertijd terugblikken op het geleefde leven. De cirkel is rond als het afscheid een afspiegeling van dat voorbije leven is. Liefdevol en geheel afgestemd op jouw ideeën en wensen. Ik ondersteun je om in alle rust de juiste stappen te zetten om je dierbare te begeleiden bij de allerlaatste reis.

De uitvaart in Voorschoten

Gaat de voorkeur van je dierbare uit naar een uitvaart in Voorschoten of omstreken? In Voorschoten vind je een mooie laatste rustplaats op de algemene begraafplaats Rosenburgh. Deze begraafplaats is sinds 1963 in gebruik en beschikt naast het algemene- en katholieke deel, ook over een islamitisch gedeelte. Begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten beschikt over een asverstrooiveld en bestaat er de mogelijkheid om de urn te laten begraven in een urnengraf. Kies je voor een crematie, dan heb je in de omgeving van Voorschoten diverse opties zoals Crematorium Rhijnhof in Leiden, de crematoria Nieuw Eykenduynen en Ockenburgh in Den Haag en Crematorium Eikelenburg in Rijswijk. Gaat je voorkeur uit naar een crematorium buiten de omgeving van Voorschoten, dan bekijken we samen de alternatieven.

De kosten voor een uitvaart in Voorschoten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van veel factoren. Naast mijn vaste tarief voor het begeleiden van de uitvaart krijg je te maken met vaste kosten, zoals die van een crematorium of begraafplaats en de kosten voor een kist, het drukwerk, de bloemen en het vervoer. De hoogte van die kosten is geheel afhankelijk van jouw wensen en budget. Wil je meer weten over de kosten voor een uitvaart in Voorschoten, neem dan vrijblijvend contact met me op.