Uitvaart Zoeterwoude

Woon je in Zoeterwoude of omgeving en wil je daar de uitvaart regelen? In Zoeterwoude-dorp zijn er twee begraafplaatsen waar je dierbare een mooie laatste rustplaats kan krijgen. Een ervan is de R.K. Begraafplaats Sint Jan, met uitzicht op de polders. Rondom de Dorpskerk in de kern van Zoeterwoude, bevindt zich de begraafplaats van de Protestantse Gemeente, een mooie plek waar de dorpsgeluiden langzaam doordringen. Ben je van een andere gezindte en wil je graag de uitvaart in De Dorpskerk houden, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Tot slot vind je aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude de algemene begraafplaats Hoge Rijndijk; een kleine en rustige plek met een dorps karakter waar Zoeterwoude in de regio om bekend staat. Gaat je voorkeur uit naar een crematie, dan is er in de omgeving van Zoeterwoude een aantal mogelijkheden, zoals Crematorium Rhijnhof in Leiden, Crematorium Alphen aan den Rijn en Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Uiteraard kun je ook kiezen uit crematoria buiten de omgeving van Zoeterwoude.

Uitvaart zoals jij het wenst

De dood is onvermijdelijk en komt vaak toch onverwacht. In een periode van verdriet moet er in korte tijd veel geregeld worden en zijn er veel vragen. Ik neem de tijd om samen met jou antwoorden op deze vragen te vinden. In alle rust zal ik je op een betrouwbare en respectvolle manier adviseren en ondersteunen, zodat je zelf op je eigen wijze de uitvaart inhoud en vorm kunt geven. Het kan je helpen in je rouwproces als je actief deelneemt aan het voorbereiden van de uitvaart en je later kunt terugkijken op een mooi afscheid. 

Kosten uitvaart Zoeterwoude

De kosten van een uitvaart in Zoeterwoude zijn, naast mijn tarief voor uitvaartbegeleiding en vaste kosten, zoals die van crematorium of begraafplaats en drukwerk, afhankelijk van jouw wensen en budget. Om je meer duidelijkheid te geven in de kosten voor een uitvaart in Zoeterwoude, kom ik graag vrijblijvend bij je langs om je wensen te inventariseren. Je ontvangt van mij een transparante begroting.