ineke-van-der-salm.png

Mijn naam is Ineke van der Salm, geboren en getogen in Zoeterwoude. Als kind was ik als de dood voor de dood. Gaandeweg maakte de angst plaats voor interesse in alles wat met de dood te maken heeft. Rond mijn 25ste wilde ik eigenlijk al uitvaartondernemer worden.

Een droom komt uit

Pas na het verlies van mijn man in 2013 besloot ik mijn hart te volgen door al mijn zekerheden los te laten. Na 36 jaar werken in het bankwezen heb ik mijn baan opgezegd om mijn lang gekoesterde wens te verwezenlijken. Een droom werd na jaren werkelijkheid en in 2016 ben ik gestart met mijn eigen uitvaartonderneming. Voor mij is díe cirkel rond.

Zorgvuldig, respectvol en persoonlijk

De dood is onvermijdelijk. Van het afscheid dat hierop volgt kun je een mooie, unieke herinnering maken. En dat is precies waar ik jou in wil begeleiden. Op een betrouwbare en respectvolle manier adviseer en ondersteun ik jou om samen een mooie herinnering te maken.

Ik neem de tijd om kennis met je te maken, je verhaal te horen en in alle rust je wensen door te spreken. Ik neem alle mogelijkheden voor het afscheid met je door, ook die waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. De uiteindelijke keuzes liggen altijd bij jou. Het is belangrijk dat we een persoonlijk afscheid organiseren dat bij jou en je dierbare past.